Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 390 vacatures
Ben jij fashion minded en altijd on trend? Kopiëren jouw vrienden constant jouw style? Ben jij altijd bezig met mode, styling, beauty of lifestyle?
Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen producten hoeven te missen? Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin…
Dit is je op het lijf geschreven: Je werkt op flexibele tijden parttime of je combineert je werk als bijbaan met je studie. Hier zijn wij trots op:
Norah
Hardenberg
_Zin om aan de slag te gaan bij een leuk, jong en dynamisch bedrijf in de modebranche? Ben jij iemand met passie voor mode, pit, flair, humor en teamspirit?
Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Xenos en word je ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden zoals het verwerken van de vracht, kassa draaien…
Je bent een enthousiaste en flexibele Verkoper die graag… Een afwisselende parttime baan, waarin je met alle kanten van het winkelwerk in aanraking komt.
Houd jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Word dan Verkoopmedewerker bij Kruidvat.
Hub!
Hardenberg
Deze vacature komt in week 35 online! In de tussen tijd kan je onze site & social media in de gaten houden !
Een stap over de drempel van onze winkels of van ons servicekantoor en je wordt ondergedompeld in… Dit verwachten wij van een parttime verkoopster bij Miss Etam:
Ben jij op zoek naar een afwisselende parttime baan of bijbaan naast je studie en houd je niet van stilzitten, dan is Hulpkracht bij Big Bazar iets voor jou!