Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 859 vacatures
Zeeheldenwijk & Stationsweg
Werken in deeltijd, met een minimum van 24 uur, is bespreekbaar. Dit ga je doen als conducteur. Jij bent hét aanspreekpunt en visitekaartje van de trein.
€9,44 per uur
Dan is Sorteerder bij Sandd jouw nieuwe parttime baan! Een leuke en flexibele parttime baan in een gezellig team. Ook zorg je voor een schone werkplek.
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Groningen en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
CSG Selion
Vinkhuizen
CSG Selion is met spoed op zoek naar een allround conciërge. Aanspreken van leerlingen op gedrag in de openbare ruimten.
Wist je dat onze country manager ooit is begonnen als parttime sales advisor? Jouw enthousiasme en onuitputtelijke energie zorgen elke dag voor een fantastische…
€10,94 - €12,47 per uur
Organisatie UMCG Services is een bedrijf waarin het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en Hago Zorg samen facilitaire diensten leveren aan het UMCG.
€1.707 - €2.531 per maand
Een parttime dienstverband voor 24 uur per week; Administratieve werkzaamheden, onder andere het organiseren van de coördinatie van studiedagen;
€10,94 - €12,49 per uur
Organisatie UMCG Services is een bedrijf waarin het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en Hago Zorg samen facilitaire diensten leveren aan het UMCG.
Dit verwachten wij van een parttime verkoopster bij Miss Etam: Een stap over de drempel van onze winkels of van ons servicekantoor en je wordt ondergedompeld in…
Flying Tiger Copenhagen
Groningen
Flying Tiger Copenhagen zoekt jou! Voor ons filiaal in Groningen 21-28 uur, per direct! Wil jij werken in een winkel waar mensen blij de deur uitstappen?