Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 448 vacatures
Een leuke parttime baan voor ca. Als hulpkracht van ons distributiecetrum te Gieten werk je voornamelijk zaterdag, ben je aan de slag met het verzamelen van…
Ubbo Emmius Scholengemeenschap
Stadskanaal
De onderwijsassistent wordt ingezet bij ondersteuning van het docenten team dat lesgeeft aan de eerste en tweede klassen Basis en Kader.
Payroll Company
Stadskanaal
Snel reagerende werkgever
€1.700 - €2.200 per maand
Een part-time baan als nagelstylist? Een klant,- en servicegerichte instelling. Een afgeronde opleiding gek-, of acrylnagels. Werken in een ontspannen sfeer.
VMD GROEP
Assen
ASSEN, GRONINGEN, NIEUWE PEKELA | DEELTIJD. Voor ons Klant Contact Centrum zoeken wij een nieuwe Service Adviseur voor 20 uur per week. Wat wij van je vragen.
Als klantenservicemedewerker bij Cendris werk je voor een overheidsinstantie in Veendam. Samen met je collega’s ga je klanten met diverse vragen en problemen te…
En zoekt dus de ideale parttime bijbaan? Bent parttime beschikbaar (minimaal 2 dagdelen), bij voorkeur in de avonduren en het weekend; Wat als je ambities hebt?
De mogelijkheid om als winkelmedewerker parttime bij ons aan de slag te kunnen, al vanaf 16 uur per week; En wil jij graag leren op de werkvloer?
CS Vincent van Gogh - Locatie Dienstenbureau
Assen
Met een medewerker salarisadministratie en een administratief medewerker vorm je de afdeling P&O van de school. Je onderhoudt contacten met externe partijen.
€13,06 per uur
Een parttime functie (24 uur per week). Voor onze opdrachtgever binnen de rijksoverheid, zijn wij op zoek naar een administratief medewerker die naast zijn…
Voor ons distributiecentrum in Assen zijn we op zoek naar orderpickers die ons team komen versterken! ‘Pietje precies die van aanpakken weet’.