Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.060 vacatures
€1.650 per maand
Een gezellige parttime baan als kassamedewerker met toekomst; Veelzijdige parttime functie voor 12 uur per week, met veel zelfstandigheid.
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag. Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Je werkt meerdere dagen in de week.
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Houd jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een…
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Als postsorteerder werk je in teamverband in één van de PostNL sorteercentra.
Stichting VariO-Onderwijsgroep
Emmeloord
Je geeft uitvoering aan de gecentraliseerde inkoop. Je toetst de inkoop aan budget begroting / begroting Vario / investering begroting.
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je gaat werken op een van onze sorteercentra. Hier komen alle brieven en kleine pakjes van onze klanten binnen…
Zwolle
Werken in deeltijd, met een minimum van 24 uur, is bespreekbaar. Dit ga je doen als medewerker Tickets & Service. Je bent hét gezicht van NS.
En zoekt dus de ideale parttime bijbaan? Bent parttime beschikbaar (minimaal 2 dagdelen), bij voorkeur in de avonduren en het weekend; Wat als je ambities hebt?
Administratieve Ondersteuning
Zwolle
€2.986 per maand
De Dienst Administratieve Ondersteuning verleent een breed scala aan administratieve diensten aan de onderwijseenheden van de Landstede Groep, te weten:
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.