Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.960 vacatures
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Je werkt meerdere dagen in de week.
013 Poppodium
Tilburg
Diverse administratieve zoals archiveren, postverwerking, telefoon- en e-mailverkeer. Voor gemiddeld 32 uur per week. Regelt afspraken en plant mede het werk.
Sta jij stevig in je schoenen en streef je altijd naar een juiste oplossing? Sluit je dan aan bij ons team! De laatste persoon die de klant ziet, dat ben jij!
Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Breda. Als bioscoopmedewerker bezorg je onze klanten een unieke bioscoop…
Als pakketbezorger bij PostNL ben je verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en bezorgen van pakketten in jouw werkgebied.
Het proactief oppakken van alle andere administratieve werkzaamheden. 2 jaar relevante werkervaring in een administratieve omgeving.
De Rooi Pannen
Tilburg
€1.804 - €2.599 per maand
De Rooi Pannen zoekt voor de afdeling mbo Horeca te Tilburg zo spoedig mogelijk een. Tot de voornaamste taken van de onderwijsassistent behoren het instrueren,…
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker?
Tilburg
€1.750 - €2.200 per maand
Zo zorg je ervoor dat pretparken achtbanen kunnen bouwen of lever je als orderpicker in deze parttime functie misschien wel de materialen voor een nieuw te…
Probo
Tilburg
Als parttime afhaalmedewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangst en de afgifte van de goederen. Als afhaalmedewerker sta jij klaar voor klanten die daar…