Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.620 vacatures
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker?
Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen producten hoeven te missen? Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin…
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Houd jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een…
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel in Geldrop. Ben jij 15 jaar of ouder? En ben je fan van HEMA?
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij affiniteit met mode, ben jij een echte teamplayer en wil je snel op je plek zitten binnen een bedrijf?
Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Klantvriendelijkheid schrijf jij met een grote K. Jij verplaatst je in de Klant. Zo zit jij in elkaar.
Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Jij hebt de verantwoordelijke taak om post te sorteren op straat en huisnummer.
Van hulpkracht Kassa tot afdelingsmanager in vier jaar. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Jij steekt graag je handen uit de mouwen.
Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team! De laatste persoon die de klant ziet, dat ben jij!
We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste parttime collega bij St. Anna Ziekenhuis in Geldorp (maandag tm vrijdag, van 13:00 tot 16:00 uur).