Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 816 vacatures
Scholengemeenschap Lelystad
Lelystad
€1.777 - €2.464 per maand
Je zult enkele uren per week aan de slag gaan in de mediatheek en je draait ook je hand niet om voor licht administratieve werkzaamheden.
Wist je dat onze country manager ooit is begonnen als parttime sales advisor? Jouw enthousiasme en onuitputtelijke energie zorgen elke dag voor een fantastische…
€3.176 per maand
Groepsbegeleider Perspectief (m/v) 24 uur per week. Voor de afdeling Perspectief, kortdurende opvang voor jongeren en volwassenen, zijn wij op zoek naar een…
Stichting VariO-Onderwijsgroep
Emmeloord
Je geeft uitvoering aan de gecentraliseerde inkoop. Je toetst de inkoop aan budget begroting / begroting Vario / investering begroting.
€2.627 - €3.742 per maand
Regiocoördinatoren Schuldhulp, -preventie en -nazorg (24 -36 uur per week). Eén op de vijf gezinnen heeft problematische schulden. Dit aantal mag niet groeien.
€1.650 per maand
Veelzijdige parttime functie voor 12-20 uur week (met meer uren mogelijk in overleg), met veel zelfstandigheid. Je krijgt als baliemedewerker van ons:
Snel reagerende werkgever
€1.878 - €2.683 per maand
Aantoonbare ervaring in een administratieve functie; Meer dan 100 medewerkers van de afdeling Infrastructuur houden zich bezig met de realisatie van projecten…
Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team! De laatste persoon die de klant ziet, dat ben jij!
Als pakketbezorger bij PostNL ben je verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en bezorgen van pakketten in jouw werkgebied.
Je kunt bijvoorbeeld iedere dag deeltijd werken van 15:00 – 19:00u. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor verschillende afdelingen.