Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.353 vacatures
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Wil je bijverdienen en ben je graag actief bezig? Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.
Als pakketbezorger bij PostNL ben je verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en bezorgen van pakketten in jouw werkgebied.
Treasurer Search
Venlo
€1.800 per maand
Je takenpakket bestaat voornamelijk uit Data Entry: Het aanmaken en updaten van relaties en kandidaten in onze database (we werken met Otys Go!);
€13 per uur
Parttime baan van 20 uur per week. Daarnaast gaat jouw voorkeur uit naar een parttime functie en wil jij het liefst voor langere tijd aan de slag.
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel in Horst. Ben jij 15 jaar of ouder? En ben je fan van HEMA?
Routea67
Someren
€1.905 per maand
Parttime medewerk(st)ers gevraagd om elke zaterdag of zondag te werken in de bakkerij te Shell Oeijenbraak. Op contract, locatie Shell Oeijenbraak te Someren.
€9,80 per uur
Enthousiast geworden over deze Parttime baan? Zo ziet jouw opdracht eruit. Als Gastvrouw / Gastheer ben jij het gezicht van de club. 7 - 23 uur per week.
Voor ons Vero Moda filiaal in Weert zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven: Volg je de laatste trends en heb je altijd voor een internationaal…
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen…
Je verricht licht administratieve taken.Wij vragen. Je verricht balie- en receptiewerkzaamheden waaronder het bedienen van de telefooncentrale en het ontvangen,…