Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 940 vacatures
Stichting VariO-Onderwijsgroep
Emmeloord
Je geeft uitvoering aan de gecentraliseerde inkoop. Je toetst de inkoop aan budget begroting / begroting Vario / investering begroting.
Zwolle
Werken in deeltijd, met een minimum van 24 uur, is bespreekbaar. Dit ga je doen als medewerker Tickets & Service. Je bent hét gezicht van NS.
Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Jij hebt de verantwoordelijke taak om post te sorteren op straat en huisnummer.
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Als postsorteerder werk je in teamverband in één van de PostNL sorteercentra.
Willem de Boer
Emmeloord
Willem de Boer Food & Events, CuliCare Catering, De Koningshof Party & Events en. Snack-Plaza Willem de Boer zijn aan elkaar gelieerde ondernemingen die ruim 30…
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je gaat werken op een van onze sorteercentra. Hier komen alle brieven en kleine pakjes van onze klanten binnen…
Marjoleinveldkruiden
Tollebeek
We zijn op zoek naar een parttime Medewerker (V/M) In een paar woorden: De stichting ‘Marjoleinveldkruiden’ heeft als doel het organiseren en realiseren van een…
Administratieve Ondersteuning
Zwolle
€2.986 per maand
De Dienst Administratieve Ondersteuning verleent een breed scala aan administratieve diensten aan de onderwijseenheden van de Landstede Groep, te weten:
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij graag binnen onze organisatie komen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want samen kunnen we meer.