Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.406 vacatures
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Je werkt meerdere dagen in de week.
€2.144 per maand
Deze parttime functie is ook geschikt voor een student die naast een studie gedurende langere tijd een aardig zakcentje wil bijverdienen.
€9,80 per uur
Enthousiast geworden over deze Parttime baan? Zo ziet jouw opdracht eruit. Als Gastvrouw / Gastheer ben jij het gezicht van de club. 9 - 10 uur per week.
Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team! De laatste persoon die de klant ziet, dat ben jij!
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker?
€2.418 per maand
We hebben een parttime vacature voor 30 uur per week! Ben jij gastvrij en zorg jij voor een fijne beleving tijdens lunches, overleggen en evenementen?
Van Rooijen
Eindhoven
Zoek jij juist een parttime baan of als student een bijbaan? Groei jij met ons mee? Logistiek is al jaren een sector waarin hard wordt gegroeid, als Van Rooijen…
Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van de winkel en zorg jij en het team ervoor dat de klant weer met een goed gevoel de winkel uitloopt!
€1.900 per maand
Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die voor Peijnenburg willen werken. Je krijgt een rondleiding door het bedrijf en op die manier zie je het hele…
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.