Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Parttime in Eibergen

Pagina 1 van 867 vacatures
Een afwisselende parttime baan, waarin je met alle kanten van het winkelwerk in aanraking komt. Je bent een enthousiaste en flexibele Verkoper die graag…
Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Enschede. Als bioscoopmedewerker bezorg je onze klanten een unieke…
Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van de winkel en zorg jij en het team ervoor dat de klant weer met een goed gevoel de winkel uitloopt!
Ben jij op zoek naar een afwisselende parttime baan of bijbaan naast je studie en houd je niet van stilzitten, dan is Hulpkracht bij Big Bazar iets voor jou!
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons komt versterken als schoonmaakmedewerk(st)er bij defensie Kamp Holterhoek in Eibergen.
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.
Kinepolis Nederland
Enschede
Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week in onze bioscoop Kinepolis Enschede. Kies je voor de functie van Bioscoopmedewerker bij Kinepolis…
Werken in deeltijd, met een minimum van 24 uur, is bespreekbaar. Dit ga je doen als conducteur. Jij bent hét aanspreekpunt en visitekaartje van de trein.
Zit verkopen in je bloed, weet je wat een klant wil en heb je een passie voor fashion en schoenen? Als verkoopmedewerker bij Scapino heb je dit alles nodig!
Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team! De laatste persoon die de klant ziet, dat ben jij!