Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.626 vacatures
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Ede en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Jij hebt de verantwoordelijke taak om post te sorteren op straat en huisnummer.
Als Wensenlijst consultant bij Lucardi help je andere uitkiezen met het perfecte cadeau voor de feestdagen! Hoe ziet je dag eruit als Wensenlijst consultant?
Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team! De laatste persoon die de klant ziet, dat ben jij!
De mogelijkheid om als winkelmedewerker parttime bij ons aan de slag te kunnen, al vanaf 16 uur per week; En wil jij graag leren op de werkvloer?
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Houd jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een…
Zit verkopen in je bloed, weet je wat een klant wil en heb je een passie voor fashion en schoenen? Als verkoopmedewerker bij Scapino heb je dit alles nodig!
Dit verwachten wij van een parttime verkoopster bij Miss Etam: Een stap over de drempel van onze winkels of van ons servicekantoor en je wordt ondergedompeld in…
En zoekt dus de ideale parttime bijbaan? Bent parttime beschikbaar (minimaal 2 dagdelen), bij voorkeur in de avonduren en het weekend; Wat als je ambities hebt?
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Als tijdelijke postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Je werkt graag in een team.