Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 642 vacatures
Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Jij hebt de verantwoordelijke taak om post te sorteren op straat en huisnummer.
Medewerker Logistiek (13/32 uur p.w.). Zorg jij dat de nieuwste elektronica op de juiste plek in de winkel komt te staan? Ben jij de ideale kandidaat?
Hotel Emmen
Nieuw-Amsterdam
Voor de weekenden en de vakanties zoeken wij bedieningsmedewerkers. Een leuke manier om bij te verdienen voor studenten en scholieren! Van der Valk Hotel Emmen.
Denk jij het verschil te kunnen maken bij C&A en ben jij een gepassioneerde verkoopmedewerker die kan zorgen voor een positieve klantbeleving?
WERQ Personeelsdiensten B.V.
Hoogeveen
Wij zijn op zoek naar een administratieve medewerker. Tevens ga je werkbonnen aanmaken en ondersteun je je collega's bij overige administratieve werkzaamheden.
Wil jij samen met Rianne en Daniëlle zorgen voor vrolijke en tevreden klanten? Dat vanHaren al jaren behoort tot de Beste Werkgevers, wist je vast al.
Een Vulploegmedewerker kan op één of meerdere avonden per week ingezet worden om een winkel aan te vullen. Als Vulploegmedewerker werk je meestal ‘s avonds als…
Een afwisselende parttime baan, waarin je met alle kanten van het winkelwerk in aanraking komt. Je bent een enthousiaste en flexibele Verkoper die graag…
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel in Klazienaveen. Ben jij 15 jaar of ouder? En ben je fan van HEMA?
€13,50 per uur
Bijverdienen als klusjesman in Assen? Wil je wat bijverdienen en heb je ruime ervaring met klussen? Schrijf je vandaag nog bij ons in.