Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Parttime in Dordrecht

Pagina 1 van 3.231 vacatures
Als pakketbezorger bij PostNL ben je verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en bezorgen van pakketten in jouw werkgebied.
Wil jij flexibel werken en als Verkoopmedewerker bij de KTV afdeling aan de slag? MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in…
Wil jij flexibel werken en als Verkoopmedewerker bij de Entertainment afdeling aan de slag? MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica…
QLS Fulfilment
Dordrecht
Als medewerker Pick & Pack ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, controleren en inpakken van bestellingen van onze opdrachtgevers.
Wil jij flexibel werken en als Verkoopmedewerker aan de slag? MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland.
Logistiek is voor jou een bekende omgeving. Je zorgt ervoor dat alle producten zo snel mogelijk verzameld zijn. Iedere dag wil je nog sneller zijn!
YOU WORK FOR WE AS WINKELMEDEWERKER PT. Samen met een team van enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat je werk eigenlijk niet als werk voelt.
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.
QLS Fulfilment
Dordrecht
Dagelijks ontvangen we retouren voor onze opdrachtgevers. Je bent als medewerker retourverwerking verantwoordelijk voor het uitpakken en controleren van deze…
Een parttime arbeidsovereenkomst van 32 uur per week; Wij zijn op zoek naar een spontane, ondernemende collega die enthousiast wordt van het onderhouden van…