Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 6.076 vacatures
Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Jij hebt de verantwoordelijke taak om post te sorteren op straat en huisnummer.
Wist je dat onze country manager ooit is begonnen als parttime sales advisor? Jouw enthousiasme en onuitputtelijke energie zorgen elke dag voor een fantastische…
Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.
Den Haag Leidschenveen-Ypenburg +1 plaats
Caissière, parttime, kassa, bijbaan, Den Haag. Ben jij op zoek naar een parttime baan? Verder verzorg je alle voorkomende kassa werkzaamheden.
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker?
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen…
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Houd jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een…
Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van de winkel en zorg jij en het team ervoor dat de klant weer met een goed gevoel de winkel uitloopt!
Carlton Hotel Collection
Scheveningen
Word jij onze nieuwe Reservations Medewerk(st)er? Carlton Beach & Carlton Ambassador opzoek naar: Het Carlton Beach Hotel maakt samen met het Carlton Ambassador…
METRO AG
Delft
Wat kan jij verwachten als winkelmedewerker Food bij Makro Nederland? Als winkelmedewerker bij Makro ben jij het eerste contact en adviseur voor de klant.