Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 839 vacatures
Scholengemeenschap Lelystad
Lelystad
€1.777 - €2.464 per maand
Je zult enkele uren per week aan de slag gaan in de mediatheek en je draait ook je hand niet om voor licht administratieve werkzaamheden.
Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen producten hoeven te missen? Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin…
€1.650 per maand
Veelzijdige parttime functie voor 12-20 uur week (met meer uren mogelijk in overleg), met veel zelfstandigheid. Je krijgt als baliemedewerker van ons:
In een gemiddelde Intertoys winkel hebben we al gauw 8.500 producten staan. Niet alleen het modernste speelgoed, gifts & bijoux, maar ook games.
Een afwisselende parttime baan, waarin je met alle kanten van het winkelwerk in aanraking komt. Je bent een enthousiaste en flexibele Verkoper die graag…
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Dronten en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar een verkoopmedewerker voor onze winkel in Dronten. Ben jij 15 jaar of ouder? En ben je fan van HEMA?
Aeres
Lelystad
De administratief medewerker verricht administratieve taken onder de eind verantwoordelijkheid van een teamleider. Dan zijn wij op zoek naar jou!
Een Vulploegmedewerker kan op één of meerdere avonden per week ingezet worden om een winkel aan te vullen. Als Vulploegmedewerker werk je meestal ‘s avonds als…
Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Xenos en word je ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden zoals het verwerken van de vracht, kassa draaien…