Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.365 vacatures
Houd jij van flink aanpakken en zorg jij ervoor dat onze klanten geen producten hoeven te missen? Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin…
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel in Arnhem-Presikhaaf. Ben jij 15 jaar of ouder? En ben je fan van HEMA?
Als verkoopmedewerker help je de klanten bij het maken van hun keuze. Hierbij ben je service- en klantgericht bezig. Wat breng je met je mee?
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Als postvoorbereider werk je op één van de postvestigingen van PostNL. Sta jij open voor een uitdaging?
Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team! De laatste persoon die de klant ziet, dat ben jij!
Denk jij het verschil te kunnen maken bij C&A en ben jij een gepassioneerde verkoopmedewerker die kan zorgen voor een positieve klantbeleving?
Waarom werken in het ziekenhuis? Flexibele werktijden, omdat het ziekenhuis open is tussen 07.00 en 21.00 uur. Echt iets toevoegen aan iemands dag.
Houd jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Word dan Verkoopmedewerker bij Kruidvat.
Sulzer
Arnhem
Tenslotte lever je administratieve en operationele ondersteuning aan verschillende afdelingen (Human Resources, QESH) en bedrijfsprocessen (bijvoorbeeld travel…
Wibra Nederland
Arnhem +3 plaatsen
Wibra is volop in ontwikkeling! Onze winkelmedewerkers zijn het uithangbord van onze organisatie. Zorg jij voor gevulde schappen, prettig contact met onze…