Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 5.332 vacatures
Autohero
Almere
Deze functie kan zowel fulltime als parttime ingevuld worden. Je ondersteunt de verkopers bij de verkoop van een auto en handelt de administratieve taken af met…
€2.756 per maand
Om dit waar te maken zijn er binnen de Polikliniek circa 300 mensen werkzaam in ondersteunende, verplegende en administratieve functies.
Als pakketbezorger bij PostNL ben je verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en bezorgen van pakketten in jouw werkgebied.
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag. Hierbij ben je het aanspreekpunt voor de chauffeurs die de post aanleveren. Je bent minimaal 17 jaar.
Je kunt bijvoorbeeld iedere dag deeltijd werken van 15:00 – 19:00u. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor verschillende afdelingen.
Ben jij fashion minded en altijd on trend? Kopiëren jouw vrienden constant jouw style? Ben jij altijd bezig met mode, styling, beauty of lifestyle?
P1
Almere
Snel reagerende werkgever
Wij zijn op zijn zoek naar een Meldkamer en PSB medewerker voor 8-16 uur per week voor de parkeerlocaties in Almere. _Je begint de dag met een overdracht.
€1.924 - €2.955 per maand
Daarbij is werken in deeltijd mogelijk met een minimum van 24 uur per week. Assistent intake en service - Regionaal Service Centrum. Er is ruimte voor 10 fte.
€2.627 - €3.742 per maand
Regiocoördinatoren Schuldhulp, -preventie en -nazorg (24 -36 uur per week). Eén op de vijf gezinnen heeft problematische schulden. Dit aantal mag niet groeien.
Doordeweeks + Weekenden + 's Avonds. PLUS Homeruskwartier opent haar deuren eind 2019. Een splinternieuwe winkel en een nieuw samen te stellen team.