Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 704 vacatures
Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van de winkel en zorg jij en het team ervoor dat de klant weer met een goed gevoel de winkel uitloopt!
Rond jij de klantreis met een glimlach af? Wil jij werken in de gaafste winkel met de leukste collega’s? Kom dan ons team versterken als Kassamedewerker.
€1.917 - €2.435 per maand
Medewerker Hospitality Doetinchem, Ulft en Winterswijk. Monuta wordt de komende jaren steeds actiever op het gebied van afscheid.
vmbo.zone - Doetinchem
Doetinchem
Wij zijn per direct op zoek naar een Onderwijsassistent voor 0,6 fte. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijk dienstverband.
Zie jij jezelf al zitten? Achter je kassa van onze moderne supermarkt met de gezelligheid van de markt? En je hebt aandacht voor de producten die je nauwkeurig…
Het betreft een parttime functie voor 16 tot 24 uur per week. Ben jij een administratieve duizendpoot? Draag je ook graag je steentje bij aan de financiele…
€9,80 per uur
Enthousiast geworden over deze Parttime baan? Zo ziet jouw opdracht eruit. Als Gastvrouw / Gastheer ben jij het gezicht van de club.
Vue
Doetinchem
De functie is parttime, de uren per week zijn gemiddeld 10 - 15 uur. Vue Doetinchem is op zoek naar een enthousiaste, flexibele en teamgerichte.
€2.469 - €4.098 per maand
VACATURE DECAAN/ ADVISEUR LOOPBAANORIENTATIE EN BEGELEIDING HAVO/VWO OP HET LIEMERS COLLEGE, 0,7 FTE (REGULIER). Je herkent jezelf in de woorden:
Krijg jij energie van klanten helpen? Wil jij werken in de gaafste winkel met de leukste collega’s? Kom dan ons team versterken als Medewerker Service.