Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum

vacatures voor Page Personnel in Eindhoven

Pagina 1 van 68 vacatures
Ondersteunen van het verkoopteam met alle bijbehorende activiteiten. Het zorgdragen voor de tijdige, volledige en juiste registratie van de verkooporders.
Ben jij een echte regelneef? Plan jij onder je vrienden altijd de uitjes en de tripjes? Dan is Transportplanner of Coördinator misschien wel iets voor jou.
€8 - €12 per uur
Verantwoordelijk voor het ophalen van bestellingen; Verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vracht. Verantwoordelijk voor de administratieve verwerking…
Verantwoordelijk voor agendabeheer van de directieleden. Verantwoordelijk voor het voorbereiden van vergaderingen en het notuleren.
Binnenhalen van nieuwe sponsoren op hoger niveau. Maken en uitbrengen van passende offertes. Eerste contact voor alle huidige klanten.
Ondersteunen, uitvoeren en realiseren van marketing en communicatie activiteiten. Helpen bedenken en realiseren van diverse marketingacties en campagnes.
Als Declarant vervul je een proactieve rol binnen het team. Opmaken, verwerken en verzenden van douane-documenten en opvolging hiervan.
€1.800 - €2.100 per maand
Boeken en verwerken van de dagelijkse kas afrekeningen voor de Nederlandse winkels. Verweken en boeken van bank boekingen. Ondersteunen van de finance manager.
Optimaliseren van de afdeling logistiek. Je bent verantwoordelijk voor alle inkomende goederen en uitgaande bestellingen.
Verwerken van de crediteuren- en algemene administratie. Zorg dragen voor een tijdige en correcte maand-/jaarafsluiting. Verzorgen van BTW aangiften (incl.