Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Operator in Lunteren

Pagina 1 van 430 vacatures
PMDR
Barneveld +1 plaats
€2.000 - €2.500 per maand
Van heftruckchauffeur, productiemedewerker en operator tot productieleider. Als Operator op deze locatie lever je een belangrijke bijdrage aan dit proces.
Eurotrol
Ede
Controlling various production and packaging. Minimum MBO four work / thinking level. Good command of Dutch and English language. Variable work in a great team.
Werkreturn De Vallei
Ede
Wat ga je doen als Operator? Als operator ben jij verantwoordelijk voor : Het mengen van verschillende grondstoffen. Goede beheersing van de Nederlandse taal;
Snel reagerende werkgever
Dit kan zijn als operator aan onze productielijn, maar het kan ook zijn dat jij verantwoordelijk wordt voor het maken van al onze productsamples.
aalbers | wico
Renswoude
We zijn op zoek naar een enthousiaste laser operator met technisch inzicht en waarvoor werktuigbouwkundige tekeningen (2- en 3D) geen geheimen hebben.
Sell Plastics
Nijkerk
Als operator/spuigieter bent u verantwoordelijk voor de matrijs wissels en de activiteiten in de ploeg om de geplande productie te realiseren.
PMDR
Veenendaal
€2.300 - €2.700 per maand
Van heftruckchauffeur, productiemedewerker en operator tot productieleider. Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan is dit de baan voor jou!
Voor onze productie zijn wij op zoek naar enthousiaste, innovatieve en gedreven Operators. De verantwoordelijkheden en taken van de Operator bestaan onder…
Logoplaste NCEE
Elst
Logoplaste Elst is currently seeking to recruit Machine Operators. Reporting directly to the Team Leader and Production Manager you will be required to work as…
Als Lasrobot Operator bedien je zelfstandig de lasrobot. Een opleiding of werkervaring op MBO-niveau (of gelijkwaardig). Bereidheid om in 2 ploegen te werken.