Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Operator in Buitenpost

Pagina 1 van 120 vacatures
Kom jij ons team versterken in de rol van operator Production? Als operator ben je in staat om het gehele kaasbereidingsproces te beheersen, zodanig dat wordt…
Voor de Can Factory in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een Operator Pall Depall in 5 ploegendienst. Hoe ziet jouw rol eruit? What will your job look like?
Als operator werk je in een tweeploegendienst in een team met vijf collega operators aan hoogwaardige kwaliteit cultures (bacteriën) voor de zuivelindustrie.
As Production Moulding Engineer you support the production of plastic parts and you are responsible for stable processes and the transfer of knowledge to…
€3.200 per maand
Bij dit bloeiende bedrijf ga je aan de slag als procesoperator, waarbij je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen en te starten met een opleiding.
€2.400 per maand
Bij deze werkgever die zich focust op het produceren van diverse verpakkingssoorten, kun jij je laten opleiden tot een volwaardige operator!
Ondersteuning en coaching van monteurs en productie operators bij het realiseren van technische verbeteringen, onderhoudstaken en probleemoplossing.
Intermed Uitzendbureau
Leeuwarden
€2.400 per maand
Bij deze werkgever die zich focust op het produceren van diverse verpakkingssoorten, kun jij je laten opleiden tot een volwaardige operator!
Je begeleidt en adviseert monteurs en operators teneinde een adequaat correctief en preventief onderhoud te garanderen. Hoe ziet jouw rol eruit?
Met de drie-eenheid van een operator, een besturingstechnoloog en een procestechnoloog werk je altijd samen in een 5-ploegendienst in deze volledig…