Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.297 vacatures
'Het allerleukste aan deze baan is de combinatie van technisch en commercieel bezig zij' - Michael Lee, Technisch Ontwerper Zonnepanelen.
KITreclame
Zevenbergen
Jij stapt in vanaf de eerste creatieve brainwave. En vanuit het gezamenlijk gevormde creatieve idee/concept dat is gebaseerd op het strategische plan pik jij de…
€2.449 - €3.477 per maand
Je werkt zelfstandig en resultaatgedreven aan je ontwerpen,… VolkerRail biedt je in deze rol de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in de rol van Ontwerper.
INSPIRATION TOUR
Den Haag Centrum
Je mag dan ook wat verwachten. Alle interieurstylisten/ ontwerpers hebben een gedegen opleiding gevolgd en staan geregistreerd bij het BNO.
Vanwege onze groeiende orderportefeuille is Movares op zoek naar een Ontwerper Tractie Energie die ons team komt versterken. Opnemen van situatie ter plaatse;
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksre...
Den Haag Centrum
€5.559 per maand
Als Functioneel Ontwerper maak je deel uit van een Scrum Team binnen een Agile Release Trein volgens de SAFe methodiek. Ervaring met SAFe methodiek is een pré.
Stedenbouw, architectuur, markt en landschap. Je hebt 3 jaar relevante werkervaring als conceptontwikkelaar of ontwerper. Aantoonbare passie voor het vak.
‘Ben jij op zoek naar een interessante en uitdagende baan op het gebied van Werktuigbouwkunde bij de afdeling Rail? Reageer dan snel en neem contact met mij op!
Tappan
Den Haag
Ben je een ambitieuze ontwerper? Weet je een boodschap niet alleen mooi te verpakken,… De beste ontwerpers, redacteuren, communicatieadviseurs en webdevelopers.
€5.656 per maand
Een instrument dat hiervoor ingezet kan worden is de tweejarige post-master track tot technologisch ontwerper (PDEng).