Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.390 vacatures
Rotterdam
€1.610 - €2.298 per maand
Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Primair Onderwijs. Salaris conform CAO Primair Onderwijs, de functie is ingedeeld in schaal 4. Wat vragen wij van jou?
Het verzorgt onderwijs dat leidt tot examinering voor het middelbaar onderwijs (vmbo-tl, havo en vwo) voor de regio Rijnmond. Wat heb je daarvoor nodig?
In onderzoek, onderwijs en zorg. Als secretarieel administratief medewerker bewaak je de voortgang van het preoperatieve onderzoek, draag je zorg voor de…
LMC Voortgezet Onderwijs
Rotterdam
Als roostermaker ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van de lesroosters: Welke lessen worden wanneer aan welke leerlingen, door welke docent en in…
Praktijk College Spijkenisse
Spijkenisse
Voor onze school zijn wij op zoek naar een telefonist/receptionist die daarbij licht administratieve taken verricht. Ma ochtend 1x in de 2 weken.
€2.709 - €3.445 per maand
Sussenbach, Hoofd Onderwijs- en Studentenzaken TBM, e-mail: De afdeling Onderwijs- en Studentenzaken ondersteunt de faculteit Techniek, Bestuur en Management op…
Rotterdam
Salaris conform CAO Primair Onderwijs. Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Primair Onderwijs. Dit vindt plaats binnen het regulier voortgezet onderwijs in…
De Theaterhavo/vwo
Rotterdam Delfshaven
Dit ontwikkelen zij door projectmatig onderwijs. Is plannen en organiseren voor jou vanzelfsprekend? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!
Rotterdam
€1.616 - €2.298 per maand
Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Primair Onderwijs. Salaris conform CAO Primair Onderwijs, de functie is ingedeeld in schaal 4. Kom je bij ons werken?
Onderwijs Dynamiek
Rotterdam
Je hebt affiniteit met het onderwijs en/of arbeidsbemiddeling. Onze missie is continuïteit in het onderwijs te bieden te midden van alle dynamiek.