Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 398 vacatures
€4.779 per maand
Het team Onderwijs & Kwaliteit maakt met de teams Marketing & Communicatie , Studentenadministratie, Examenadministratie en Roostering deel uit van de dienst…
Stichting Primair en Voortgezet Onderwijs Zuid Ned...
Eindhoven
€3.374 per maand
Het Stedelijk College Eindhoven, met twee locaties, en de International School Eindhoven zijn onderdeel van de Stichting Primair en Voortgezet Onderwijs Zuid…
€2.529 - €3.386 per maand
Ben jij nieuwsgierig hoe het onderwijs achter de schermen eruit ziet? Binnen FHP werken we samen aan de ontwikkeling van zowel het onderwijs, onderzoek als de…
Als adviseur bij IJK (onderdeel Driessen Groep) weet jij onze… Je hebt al minimaal 2 jaar werkervaring, bij voorkeur binnen de accountancy of het onderwijs.
wijzijnjong
Eindhoven
€2.333 - €3.089 per maand
Daarnaast vragen wij van jou: Regelmatig zit je met andere partners om te bekijken hoe opvang, onderwijs en wijk-activiteiten nog beter kunnen integreren.
€4.825 per maand
Krijg jij een kick van samen winnen? Word jij gelukkig van een strakke deadline? Dan is dit jouw kans! Binnen de sectoren overheid, onderwijs en zorg.
Binnen de dienst Onderwijs & Studentenservice opereren twee Studentenadministraties. Je treedt hierbij op als aanspreekpunt voor studenten, ouders en onderwijs.
wijzijnjong
Eindhoven
€2.522 - €3.417 per maand
Een relevante hbo-opleiding en werkervaring waarbij je idealiter de commerciële,… Ervaring en affiniteit met onderwijs en (ortho) pedagogiek is een pré;
ALOYSIUS
Eindhoven
Wij zijn een orthopedagogisch expertisecentrum in gedrag met medisch kinderdagverblijven en speciaal onderwijs (so)… Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs.
€2.009 - €2.869 per maand
Stel je eens voor … een glimlach op het gezicht van onze klanten nadat jij ze super… Want goed onderwijs is het fundament voor de maatschappij van de toekomst.