Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 362 vacatures
De Campus
Breda
Daardoor is er meer geld en energie beschikbaar voor het onderwijs. Het is voor de kwaliteit van het onderwijs enorm belangrijk dat ook onderwijsprofessionals…
€2.709 - €4.274 per maand
Je hebt aantoonbare kennis van en werkervaring in het hoger onderwijs. De divisie Academic Services (AS) van University Services biedt op gedreven en betrokken…
€3.362 per maand
Het is een relatief kleine school waar ongeveer 300 leerlingen onderwijs volgen. Wil jij onze leerlingen helpen succesvol te zijn in hun schoolcarrière?
De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie.
Rogmans-Kivits, Directeur Onderwijs en Kwaliteit. Met de directeur dienst onderwijs en kwaliteit over de beleidsontwikkeling. Salaris conform schaal 11 cao mbo.
Scholengemeenschap De Rooi Pannen
Tilburg
€2.522 - €4.186 per maand
De Rooi Pannen zoekt voor de afdeling vmbo te Tilburg per direct een. Het takenpakket van een beleidsmedewerker O&K bestaat onder andere uit het:
€4.274 per maand
U heeft interesse in onderwijs taken. Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema…
€4.327 - €5.564 per maand
Je bent gemotiveerd om de verbinding tussen het onderwijs en praktijkgericht onderzoek te versterken. Hierdoor ontstaat meerwaarde in de multidisciplinaire…
€3.561 - €4.892 per maand
Je staat open voor feedback van studenten en collega’s en/of partners in het beroepenveld ter verbetering van het onderwijs. Geplaatst op 8 juli 2019.
€3.561 - €4.892 per maand
De academie combineert onderwijs en onderzoek en werkt intensief samen met lectoren, andere kennis instellingen en het werkveld. Geplaatst op 12 augustus 2019.