vacatures voor Olympia in Zaandam

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 210 vacatures
€1.733 per maand
Hou jij er van om bezig te zijn en steek je graag de handen uit de mouwen? Wij zoeken voor onze opdrachtgevers mensen in de productie.
€1.795 - €2.957 per maand
Klik op deze Link en schrijf je in voor de opleiding tot buschauffeur via onze inhuurpartner Olympia. Met 36 buslijnen overdag en 11 buslijnen ’s nachts…
€10,05 - €11,89 per uur
Ben jij opzoek naar een baan in de catering? Ben jij een aanpakker en zoek je een leuke parttime of fulltime baan in de Zaanstreek?
€3.000 per maand
Organiseert de logistieke planning en het beheer van afspraken en agenda’s in Outlook. Draagt zorg voor de voorbereiding van vergaderingen en bijeenkomsten.
€10,58 per uur
Om 8.30 of 14.30 uur staan jij en je collega’s klaar om te beginnen. Je neemt de karren aan van je collega's die net de orders in het magazijn hebben verzameld.
Intermed Uitzendbureau
Amsterdam
€14,84 per uur
Bij Olympia is iedereen welkom. Wil jij jezelf (verder) ontwikkelen binnen de publieke sector en jouw carrière een vliegende start geven? Dan is dit jouw kans!
€2.412 - €3.290 per maand
Is op zoek naar een enthousiaste werkbegeleider Gastvrouw/Heer (Handhaving) met een “hands-on” mentaliteit die in staat is inzicht in de talenten en…
Intermed Uitzendbureau
Wormer
€10,58 per uur
Bij Olympia is iedereen welkom. Om 8.30 of 14.30 uur staan jij en je collega's klaar om te beginnen. Je neemt de karren aan van je collega's die net de orders…
€1.880 per maand
Ophangen van gordijnen in ons meetinstrument; Invoeren van de juiste hoogte van het gordijn; Afknippen van het gordijn op de juiste hoogte (d.m.v.
€1.733 per maand
Je start eerst op het bedrijventerrein. Al snel ga je het werk leren en mag je beginnen aan kleine projecten. Je monteert en demonteert verkeersmaatregelen;