vacatures voor Olympia in Gemeente Tilburg

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Werkgever/Recruiter
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 159 vacatures
€1.723 per maand
Door jou worden alle gasten verwelkomt en neem je de bestellingen op of bereid je de bestellingen in de keuken. Een greep uit je werkzaamheden:
Intermed Uitzendbureau
Boxtel
€1.906 per maand
Bij Olympia is iedereen welkom. In deze functie draag je zorg voor de administratieve ondersteuning van de afdeling inpak. We maken graag kennis met je.
€10,93 per uur
Een tijdelijk contract via Olympia met de kans vast in dienst te treden bij de opdrachtgever; Ben jij op zoek naar een baan waar je de hele dag buiten mag…
€9,44 per uur
Maak jij graag mensen en klanten blij? Als bol.com klantenservice medewerker sta je heel dicht bij de klant van de grootste online winkel van Nederland en…
€10,02 per uur
Als u op zoek bent naar een stabiele baan bij een van de grootste en meest gerespecteerde bedrijven ter wereld, hoeft u niet verder te zoeken!
Den Bosch
€4.000 per maand
In Den Bosch zijn wij voor een grote speler op het gebied van isolatie opzoek naar verkoopadviseurs in Noord-Brabant. Je zorgt dat je administratie op orde is.
€2.700 per maand
Verschillende contact momenten met de begeleider van Olympia. De kosten van deze opleiding worden door Olympia voorgeschoten, een gedeelte (33%) van de…
Den Bosch
€2.300 per maand
Als Olympia geloven wij dat iedereen een unieke waarde heeft die via werk tot uitdrukking komt. Als financieel administratief medewerker zorg jij voor de…
€9,44 per uur
Je hebt net een nieuwe wifi speaker gekocht of die platenspeler die je al heel lang wilde, maar als je thuis komt zie je dat het kabeltje mist.
Nieuwkuijk
€13 per uur
Ben je sociaal ingesteld en vind je het leuk om voor meerdere opdrachtgevers afspraken te maken bij uiteenlopende bedrijven? Bevalt het van beide kanten goed?