Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.762 vacatures
GVB wordt ondersteund met het vervullen van deze vacature door Olympia uitzendbureau. GVB, iedereen in en rond Amsterdam kent ons. Dat is niet voor niets:
Voor de invulling van deze vacature werken wij samen met Olympia. Reageren kan direct via deze site en je sollicitatie sturen we rechtstreeks door naar Olympia.
Je kunt solliciteren via de website van Olympia of Start People. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de vestigingen van Olympia
Je kunt solliciteren via de website van Olympia of Start People. Voor inhoudelijk meer informatie over deze functie ga naar www.topbaanindelogistiek.nl of neem…
€300 per week
Als stagiair(e) maak jij kennis met het kantoorleven binnen de arbeidsbemiddelingsbranche. Jouw werkdag kan er als volgt uit zien:
€2.350 per maand
In deze fulltime functie als backoffice medewerker werk je in een klein team met 3 tot 4 collega's. Hierin kom je individueel goed tot je recht maar ook het…
€3.376 per maand
Het takenpakket van de Medewerker Services bestaat uit een combinatie van de werkzaamheden zoals hieronder benoemd. Budgetten en voert betaalopdrachten in.
For our client in Eindhoven (industrial area De Hurk) we are looking for a cleanroom employee. You work in 2 shifts. These are the working hours:
€2.249 per maand
Heb je altijd al willen werken in een bedrijf, dat zich bezighoud met innovatieve producten en dat een steentje bijdraagt aan een betere wereld, dan is dit de…
€3.805 per maand
Door de inzet van jobhunters bij de Cohortaanpak ervoor zorgen dat meer Amsterdammers uitstromen op de arbeidsmarkt. Werken is goed voor mens en samenleving.