vacatures voor Officemanager in Den Haag

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 38 vacatures
ERA Contour B.V.
Zoetermeer
Onze nieuwe officemanager is een enthousiaste collega, die binnen alle lagen en afdelingen van de organisatie kan schakelen. Jij bent de spil van ons kantoor.
EuroCollege Hogeschool
Rotterdam Centrum
EuroCollege, opgericht in 1949, is een eigenzinnige, kleinschalige privéschool. Uit de NVAO audits blijkt dat ons slagingspercentage het hoogst is in Nederland.
€2.500 per maand
Als officemanager heb je een afwisselende baan. Als officemanager kom je te werken op het kantoor in Den Haag. Jouw taken zijn onder meer:
De Officemanager is het gezicht en aanspreekpunt, vraagbaak en wegwijzer voor mensen uit het bedrijfsnetwerk. Wij zijn op zoek naar iemand die goed kan regelen,…
Den Haag Centrum
€2.600 per maand
Ben jij een ervaren, professionele officemanager op directieniveau en zoek je een nieuwe uitdaging? Voor onze relatie, een strategisch investeerder in Den Haag,…
Als Officemanager / Secretaresse ben je, binnen een klein team , medeverantwoordelijk voor de secretariële en administratieve ondersteuning van onze vestiging…
€2.600 - €3.200 per maand
Wat ga je doen als Officemanager? Binnen dit gezellige architectenbureau ben jij degene, die zorgt dat alles reilt en zeilt op kantoor.
Den Haag Centrum
We zijn op zoek naar secretaresses, PA†s, officemanagers, management assistentes of project assistentes. Dan maken wij graag kennis met jou!
€3.000 - €3.400 per maand
Contact met de PA van de CEO en de officemanagers van andere kantoren en elkaar vervangen tijdens afwezigheid. Dan neem ik je graag mee in deze vacature.
Zij zijn momenteel ter uitbreiding op zoek naar een HR Officemanager. Voor de functie van HR Officemanager in de regio van Rotterdam, werven wij op basis van…