Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 426 vacatures
Kenhardt / FunktieMediair
Vught
€3.000 per maand
Vorm jij samen met onze drie Office Managers een superteam? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van onze Office Managers via.
€2.683 per maand
Werken bij de Rechtspraak is werken aan een rechtvaardige samenleving. Als administratief medewerker draag je hieraan bij.
€2.144 - €3.072 per maand
De ondernemingsraad kan pas echt goed functioneren als er alle stukken zorgvuldig en op tijd verwerkt zijn. Ambtelijk secretaris OR, dit ga je betekenen.
Service Delivery Manager IT Backoffice Services. 5+ jaar ervaring in Service Delivery Management; Sligro streeft naar internationale groei en is daarom iedere…
Movianto
Oss
Ruime ervaring met Microsoft Office (Word, Excel en Powerpoint). Je biedt administratieve ondersteuning bij de uitvoering van de werkzaamheden van de managers;
Vdpas Consultancy BV
Uden
Administratief en ondersteuning van het secretariaat: Het uitwerken en samenstellen van rapporten, documenten en handboeken. Bekend met Word en Excel.
Oostendorp Autogroep
Uden
Ben jij goed met cijfers en heb jij oog voor detail? Voor het hoofdkantoor van Oostendorp Autogroep (standplaats Uden) zijn wij op zoek naar een persoon die de…
Van Der Valk International
Den Bosch
Je gaat deel uitmaken van ons gemotiveerde en enthousiaste Front Office team en rapporteert direct aan de Front Office Manager. Van der Valk, wie kent het niet?
Vitae WellnessResorts
Mill
Wat ga je als Medewerker Front Office doen? Als succesvolle Medewerker Front Office vinden wij het belangrijk dat je meebrengt:
Epic
Den Bosch
Kennis van Microsoft Office is een pluspunt. Alleen als op onze kantoren alles soepel verloopt, kunnen we de gezondheidszorg voor 250 miljoen mensen over de…