Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.143 vacatures
EuroCollege Hogeschool
Rotterdam
€2.200 - €3.600 per maand
Front office en directiesecretaresse werkzaamheden met betrekking tot dienstverlening en het MS office programma is bekend; Gestructureerd in denken en werken;
Kom werken bij Qualogy als Office Manager. Kennis van MS Office (Word en Excel). Gasten ontvangen met een grote glimlach. Daar word jij enthousiast van.
€2.000 - €3.000 per maand
Voor ons jonge en gedreven team van AXS Techniek zijn wij in Rotterdam op zoek naar een Office Manager voor 40 uur per week. Dan is dit jouw droombaan!
HBO Young Professionals
Rotterdam Charlois
Als Office Manager is het aan jou de taak om je collega's zoveel mogelijk te ontzien. Goede kennis van MS Office en CRM systemen? Waar ga je op de koffie:
The Office of Special Investigations Operations Manager. The Office of Special Investigations Operations Manager. Business Unit Office of Special Investigation.
Als office manager ben je verantwoordelijk voor ‘een optimale beleving op kantoor’ van bezoekers, medewerkers en directie. Je ‘ziet’ dingen en neemt initiatief;
Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail, post). Bieden van ondersteuning op facilitair gebied.
Lloyds Register
Rotterdam
Sales Operations Manager – LRBA Cert Rotterdam. Je werkt samen met de lokale salesmedewerkers, de Area Sales Manager NE Area en de Sales Managers van de andere…
Als Front Office Manager zorg jij dat het receptieteam onze gasten een warm welkom geeft. Onze Front Office bevindt zich letterlijk in de "front" van het hotel.
€1.791 - €2.662 per maand
Samen met je collega’s maak jij het verschil voor onze patiënten! Reageer en word onze nieuwe collega! Op de polikliniek Neurologie ben je als administratief…