vacatures voor Nieuwebaan.nl

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Werkgever/Recruiter
Dienstverband
Plaats
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 41 vacatures
Nieuwebaan.nl
Made
Ben jij de horeca liefhebber voor het kleinschalige familie hotel die wij zoeken? Ben jij de ervaren fulltime/ parttime horecamedewerker en wil jij graag aan de…
Nieuwebaan.nl
Heesch
€16,30 - €22,30 per uur
(parttime) werken in dit familierestaurant? Voor dit familierestaurant zoeken we 2 a 3 medewerkers voor in de keuken. Je werkt in een leuk, jong team.
Nieuwebaan.nl
Oss
€10 per uur
Je abonnement bij de sportschool kun je opzeggen. Voortaan blijf jij door je werk in shape! Werken in een team, op locatie. Dit doen zij ruim 25 jaar bij o.a.
Nieuwebaan.nl
Made
Ben jij gastvrij en op zoek naar een leuke fulltime/parttime functie bij een kleinschalig familie hotel? Als Medewerker Bediening in dit familie hotel ben jij…
Nieuwebaan.nl
Oss
€2.100 - €2.147 per maand
Deze afdeling is geheel ingericht voor het poedercoaten van kleine producten tot middelgrote objecten. Voor dit middelgroot straal- en conserveringsbedrijf zijn…
Nieuwebaan.nl
Oss
Wegens uitbreiding van de werkzaamheden binnen dit bedrijf zijn wij met spoed opzoek naar meerdere Auto Inbouwspecialisten (door geheel Nederland).
Nieuwebaan.nl
Oss
€10 - €11 per uur
Weet jij jouw mannetje te staan en ben jij oplossingsgericht? In Oss zoeken wij voor verschillende locaties Toezichthouders. Wat ga je doen als Toezichthouder?
Nieuwebaan.nl
Oss
€9,94 - €11,00 per uur
Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat alle hotelkamers schoon zijn voor de gasten van dit vier sterren hotel! Wat ga je doen als Medewerker Housekeeping?
Nieuwebaan.nl
Oss
€12,69 per uur
Zorg jij er voor dat o.a. De nasi, bami, babi pangang en saté op de juiste wijze in de supermarkt komen? In de moderne productieomgeving zorgen alle betrokken…
Nieuwebaan.nl
Nijmegen
Wil jij werken bij een professionele 'one-stop-shop' op gebied van ICT infrastructuur? Onze opdrachtgever ontzorgt en ondersteunt relaties van A tot Z.