vacatures voor New York Pizza

Pagina 1 van 246 vacatures
New York Pizza Den Haag Laan van Wateringseveld. Start dan als pizzabakker bij New York Pizza! Ben jij een keukenprins(es) met vlugge vingers?
Start dan als telefonist(e) bij New York Pizza! Heb jij de lekkerste stem van Nederland? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke…
New York Pizza Amsterdam Dotterbloemstraat. Start dan als Binnen Medewerker bij New York Pizza! Ben jij een keukenprins(es) met vlugge vingers?
New York Pizza Amsterdam Pieter Calandlaan. Start dan als telefonist(e) bij New York Pizza! Heb jij de lekkerste stem van Nederland?
Bij New York Pizza zijn we altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die net dat stapje extra zetten! Met ruim 190 franchisevestigingen in Nederland is New…
New York Pizza Leiden Bevrijdingsplein. Start dan als Filiaalmedewerker bij New York Pizza! Ben jij een keukenprins(es) met vlugge vingers?
New York Pizza Amsterdam Dotterbloemstraat. Start dan als fietskoerier bij New York Pizza! Wil jij de strakste kuiten krijgen van de regio?
Ben jij de persoon in jouw vriendengroep die altijd het voortouw neemt, enthousiast is, maar ook hard kan werken? Dit is een belangrijk onderdeel van het werk.
Start dan als pizzabakker bij New York Pizza! Ben jij een keukenprins(es) met vlugge vingers? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een…
Wij zijn op zoek naar een pizzabakker die ervoor zorgt dat onze vers gemaakte pizza’s, burgers en bijgerechten op de juiste manier worden bereid, gesneden en…