Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.191 vacatures
Een cadeautje voor haarzelf, waar jij net zo blij van wordt als zij! Ze zijn net zo enthousiast als jij en dat geeft jou nóg meer energie!
Pets Place Boerenbond Retail B.V.
Tilburg +2 plaatsen
Jij als Verkoopmedewerker bij Pets Place Boerenbond hebt net zoveel met mensen als met dieren en tuinieren. Je vindt het een uitdaging om de winkel er perfect…
Ben jij net zo enthousiast over onze waarden als wij en wil jij het H&M-team komen versterken? Jouw enthousiasme en onuitputtelijke energie zorgen elke dag voor…
Je houdt ervan om te praten over sneakers en gerelateerde producten, net zoveel als je ervan houdt om deze te verzamelen.
Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Klantvriendelijkheid schrijf jij met een grote K. Jij verplaatst je in de Klant. Zo zit jij in elkaar.
Enthousiasme om het verkoopvak te leren, vinden we net zo belangrijk. Dit is je op het lijf geschreven. Als verkoper bij Leen Bakker maak je in jouw winkel de…
Je werkt met hart voor de zaak en zet net dat stapje extra. Een leuke werkomgeving, waarin lachen en plezier net zo belangrijk zijn als het bedrijfsresultaat.
Tilburg
Daarnaast bouwen wij aan aardgasvrije winkels én hebben wij net het meest duurzame distributiecentrum van Europa geopend. Je bent minimaal 16 jaar.
Er wordt natuurlijk hard gewerkt bij ons, maar gezelligheid vinden we net zo belangrijk! Jij wilt geld verdienen om leuke dingen te kunnen doen?
Je collega’s zijn net zo! Als allround medewerker bij AH to go weet je één ding zeker: Jij bent namelijk samen met je collega’s verantwoordelijk voor zo’n…