vacatures voor Nanny in Nieuwveen

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 93 vacatures
Eigen&Wijzer
Breukelen +1 plaats
Werken als nanny is een uitdagende, verantwoordelijke baan. Kijk mee met een dag van nanny “Marjet”; Nanny in de regio ’t Gooi, Wijdemeren en Stichtse Vecht.
Creatief Confetti
Haarlem
€2.100 - €2.400 per maand
Een afwisselende baan in de evenementenbranche. Wij zijn op zoek naar een medewerker die ervaring heeft met het zelfstandig begeleiden van groepen kinderen en…
Grote Zus
Leiden +1 plaats
Waarom kiezen voor het werken als nanny via Grote Zus? Grote Zus zoekt een enthousiaste nanny/pedagogisch begeleider voor een vriendelijk gezin in Leiden.
Little Ones UK Ltd
Amsterdam
The Nanny will be responsible for. The Nanny will be provided with a studio flat. Nanny is needed by a family in Amsterdam for a Live In Full-Time role to help…
Grote Zus
Leiden
De ouders zijn op zoek naar een nanny met een toegankelijk en rustig karakter, empathisch vermogen en pedagogisch inzicht.
Kinderopvang Thuis
Abcoude +5 plaatsen
Als nanny speel je een belangrijke rol in het leven van kinderen. Deze intensieve band met kinderen en ouders maakt werken als nanny zo bijzonder.
Deze werkgever werft via Indeed
KEKZ
Wassenaar +2 plaatsen
€15 per uur
Dan is nanny worden misschien iets voor jou.*. Er zijn een aantal andere (kinderopvang) diploma's waarmee je ook als nanny kunt werken. Laat het ons dan weten.
Deze werkgever werft via Indeed
Maison of Grimm
Amsterdam
€30.000 per jaar
Are you a marketing coordinator, a role model on socials, a nanny while you complete your marketing degree? Do you have a passion for advocating a sustainable…
Deze werkgever werft via Indeed
Nanny Home Nederland
Ouderkerk aan de Amstel
Responsieve werkgever
€15 per uur
Vacature Nanny Ouderkerk aan de Amstel. Persoonlijke begeleiding vanuit Nanny Home Nederland. Het gezin zoekt een nanny voor 3 dagen per week.
Deze werkgever werft via Indeed
Nanny Home Nederland
Overveen
Responsieve werkgever
€15 per uur
Persoonlijke begeleiding vanuit Nanny Home Nederland. Voor een gezellig jongens gezin zoeken wij een nanny in Overveen. 8.00 uur tot 18.00 uur.
Deze werkgever werft via Indeed