Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Monteur in Gelderland

Pagina 1 van 3.774 vacatures
Als Monteur Zonnepanelen werk je in het team Installatie en Ventilatie. Jaar zijn wij een energie service specialist die dagelijks werkt aan een fijne.
€1.500 - €2.000 per maand
Daarnaast ben je bij voorkeur technisch onderlegd zodat je kleine (technische) werkzaamheden voor onze monteurs kan doen. Heb jij oog voor detail?
Als de opleiding erop zit, grijp jij jouw kans om binnen de ANWB tot bijvoorbeeld Servicecentrum medewerker, Accu service monteur of Wegenwacht door te groeien.
€2.500 - €3.500 per maand
Tot slot analyseer en geef je voorstellen ter verbetering van de planning voor wat betreft de nauwkeurigheid en de effectieve inzet van monteurs.
We zoeken zelfstandige monteurs die opleiding W (Service en onderhoudsmonteur W installaties) hebben gedaan op MBO niveau 4. Werken bij van Dalen is leuk.
Orsatel
Hoevelaken
€1.924 - €1.959 per maand
Je zet orders klaar voor het ophalen of verzenden, dit doe je aan de hand van bestellingen die gedaan zijn door onze monteurs per telefoon of mail.
Begeleiden van assistent- en leerling monteurs. Je geeft aanwijzingen aan assistent- en leerling monteurs en begeleidt hen in het werk.
Kortom je bent een veelzijdig monteur die Van Dalen als service monteur wil vertegenwoordigen? Begeleiden van assistent- en leerling monteurs;
Gewoon Merel
Ede
De voornaamste werkzaamheden bestaan uit het administratief verwerken, bewaken en beheren van contractwerk, service rapporten, overige administratieve…
€2.500 - €3.000 per maand
Jij weet precies welke monteur geschikt is voor de juiste klus dus je bezit over een goede dosis mensenkennis. Dan zijn we zeker op zoek naar jou.