Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 28.350 vacatures
Gaat jouw hart sneller kloppen als je denkt aan het opsporen en repareren van defecten in elektronische schakelingen? … De kern van jouw werk?
Als Officier Luchtverdediging geef je leiding aan een team van twee onderofficieren vuurleiding, een onderofficier monteur en een lanceercrew.
Als Officier Luchtverdediging geef je leiding aan een team van twee onderofficieren vuurleiding, een onderofficier monteur en een lanceer-crew.
Als Monteur hand- en luchtgereedschappen ben je onderdeel van de Technische Dienst van GKN Fokker Aerostructures Hoogeveen.
€5.000 per maand
Heb jij (bijna) een MBO 3-diploma Eerste Autotechnicus of… Als Onderofficier Autotechniek ben je zowel monteur als leidinggevende van een groep motortechnici.
€4.950 per maand
Werk waar je trots op kan zijn. … Elke maand je FlexBudget kiezen. … Krijg je als monteur je eigen bedrijfsbus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer.
€5.200 per maand
Werk waar je trots op kan zijn. … Elke maand je FlexBudget kiezen. … Krijg je als monteur je eigen bedrijfsbus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer.
€3.376 per maand
Wij beheren zo’n 5.000 voertuigen. … Vanuit onze eigen praktijkschool verzorgen wij onze opleidingen en leiden wij dagelijks monteurs op voor ons unieke bedrijf.
Als monteur Vliegtuigonderhoud kun jij eraan bijdragen dat de systemen van de Apache gevechtshelikopter in perfecte staat verkeren. … Haal ‘m gratis bij Defensie!
<< Terug naar het overzicht. … Bouwhof is een woonwarenhuis, waarbij we op 20.000 m2 allerhande… Plannen van afspraken met monteurs en klanten voor bezorging c.q.