vacatures voor Monteur Koeltechniek in Moordrecht

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 130 vacatures
Klimaatwerkt
Moordrecht
Je voert werkoverleg met de Monteurs en zorgt voor training, opleiding en kwalificatie van de monteurs. Je bewaakt dat de Chef Monteur het project tijdig en…
€2.000 - €3.000 per maand
Als elektrotechniek monteur verricht je de volgende werkzaamheden: Je bent bereid om een opleiding te volgen tot vak volwassen monteur.
Klimaatwerkt
Moordrecht
Ruime kennis van de koeltechniek door opleiding en relevante werkervaring, bij voorkeur koeltechniek in supermarkten. Kennis van Adapkool/AKM is een pré.
Klimaatservice Holland
Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Uw directe taak als monteur is het zelfstandig installeren van airconditioninginstallaties inclusief het inbedrijfstellen. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911.
Toptech Nederland
Gouda
Als koel-/elektrotechnisch Hulpmonteur werk je onder begeleiding van de eerste monteur en leg je elektrotechnische en koeltechnische installaties aan.
Koeltechniek, pneumatiek, hydrauliek, werktuigbouw en elektrotechniek. Dan ben jij de monteur die wij zoeken! Mocht er toch een storing optreden dan verhelp jij…
Capelle aan den IJssel
Strukton Worksphere zoekt een servicegerichte monteur die de koelinstallaties van onze opdrachtgevers in topconditie houdt. Dit mag je van ons verwachten.
Liebherr
Leiden
Servicemonteur koeltechniek, junior servicemonteur koeltechniek, Startend Liebherr Servicemonteur, vacatures servicemonteur koeltechniek, koeltechniek vacatures…
Zoetermeer
Allround monteur ervaring op het gebied van koeltechniek, verwarmingstechniek,…. Als monteur draag je mede zorg voor de machines van Racor (Specialistische…
Zoetermeer
Als monteur bouw je mee aan verschillende koeltechnische installaties. Ervaring in de koeltechniek is een pré. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: