vacatures voor Monteur Koeltechniek in Groningen (provincie)

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 15 vacatures
Het aansturen van de toegewezen groep monteurs en het daartoe bevorderen van de werksfeer en motivatie onder andere door het coachen van de monteurs in de groep…
€3.200 per maand
Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. Jij bent als monteur airconditioning een echte allrounder met een klantvriendelijke…
€3.000 per maand
Ervaring in de luchtbehandeling- en koeltechniek. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. Dat hebben we voor je!
Stadsparkwijk, Grunobuurt & Laanhuizen
€2.700 - €3.800 per maand
Voor deze vacature vragen wij Field Service Engineer ", Service Monteur Koelinstallaties en Service Monteur Koel- en Vriescellen". WR werkt snel en goed.
€3.100 per maand
Of leidingen voor verwarming, stoom, water en koeltechniek. Niet voor niets werken honderden monteurs en metaal werkers bij ons in vaste dienst.
€3.000 per maand
Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. Met een groeiende vraag naar duurzaamheid biedt de koeltechniek de komende jaren veel werk.
€1.800 - €2.800 per maand
Voor deze vacature vragen wij Monteur Elektrotechniek ", Monteur en Service Monteur". Junior Monteur Elektrotechniek | Koeltechniek | 1.800 - 2.800 | Monteur…
Personal Selection
Groningen
Als Allround Koeltechnisch Service Monteur ben je verantwoordelijk voor een optimale kwaliteit van de serviceverlening en de voortgang van het onderhoud van…
Bulthuis
Groningen
Plaatsen, installeren, aansluiten van alle koeltechnische componenten en vacumeren en afpersen van leidingen. Leggen en solderen van koelleidingen.
Je werkt hiërarchisch onder leiding van de vestigingsleider en bent functioneel geplaatst onder de 1e Monteur Koudetechniek en / of chef monteur Koudetechniek.