Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 686 vacatures
PS KOELTECHNIEK
Deventer
Wat biedt PS Koeltechniek jou? Ons doel is om onze opdrachtgevers elke dag weer de beste kwaliteit te leveren als het gaat om koeltechniek.
Als Monteur Koeltechniek verricht je zelfstandig alle voorkomende montagewerkzaamheden aan technische koelinstallaties. Wil jij ook bij Kuijpers aan de slag?
Amsterdam Westpoort
Als servicemonteur koeltechniek verwachten wij dat jij naast jouw koeltechnische opleiding in bezit bent van een F-Gassen diploma categorie 2.
Seamark Group
Rotterdam Hoogvliet +1 plaats
Als Leerling monteur wordt je onder begeleiding van een ervaren collega opgeleid tot monteur. Interesse en kennis in koeltechniek? Handen uit de mouwen type?
Veenhuizen Groep
Nederland
Veenhuizen is een familiebedrijf dat ruim dertig jaar geleden is opgericht als koeltechnisch installatiebedrijf. Onze klanten zijn erg divers:
Wolter Koops
Zeewolde
In een modern onderhoud- en schadeherstelbedrijf worden alle voorkomende werkzaamheden aan ons wagenpark uitgevoerd. We werken aan het nieuwste materieel.
Klimaatservice Holland
Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Uw directe taak als monteur is het zelfstandig installeren van airconditioninginstallaties inclusief het inbedrijfstellen. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911.
Lassche & Keizer
Oldenzaal
Jij gaat onder leiding van een ervaren monteur meer ervaring opdoen in de koeltechniek. Je wilt jezelf ontwikkelen op het gebied van de koeltechniek;
Lassche & Keizer
Oldenzaal
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière als monteur koeltechniek? Wat houdt de functie voor servicemonteur koeltechniek in?
Het aansturen van de toegewezen groep monteurs en het daartoe bevorderen van de werksfeer en motivatie onder andere door het coachen van de monteurs in de groep…