Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 9.693 vacatures
VideoBanenMarkt
Nederland
Een achtergrond in Elektrotechniek of vergelijkbaar. Heb jij ervaring met industriële machines of andere elektrotechnische installaties? Uur per week 40 uur.
In de regio’s kan je bij Bouw en Techniek bijvoorbeeld als monteur, werkvoorbereider of engineer technische installaties aan het werk.
Hek Badkamers
Woudenberg
Wij zijn al meer dan 45 jaar dé specialist op het gebied van loodgieterswerk, cv, dak- en zinkwerkzaamheden, elektra en sanitair.
€3.200 per maand
Wat ga je doen als Mechanisch Monteur? Waar ga je werken als Mechanisch Monteur? Mechanisch Monteur | Industrie | Dagdienst. Wat wordt er van jou verwacht?
Jouw baan als Leerling Monteur. Ben jij de nieuwe Leerling Monteur in team Zonneplan? Naast Leerling Monteur hebben we nog twee vacatures open.
Prostruct
Groningen
Je bent MBO+/HBO opgeleid in een passende technische richting, met aantoonbare elektrotechnische affiniteit en de interesse om hierin te verdiepen.
GEERTS ELEKTROTECHNIEK
Nederland
Geerts Elektrotechniek is een innovatief bedrijf. Een aantal jaar ervaring in de elektrotechniek. Wij zijn op zoek naar een monteur die enthousiast wordt van de…
Het leiding geven aan (leidinggevend) monteurs en assistent monteurs; Medewerker geeft leiding aan project toegewezen (leidinggevend) monteurs en assistent…
€55.400 per jaar
Gedegen kennis van elektrotechniek geniet de voorkeur. Je bent inzetbaar bij onderhoud aan zowel elektrotechnische als mechanische installaties.
€3.127 per maand
Je hebt een diploma MBO niveau 3 of 4 richting elektrotechniek. Wij zoeken monteurs en technici die affiniteit hebben met automatiseringssystemen en netwerken.