vacatures voor Mf Uitzendbureau

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 157 vacatures
Word jij enthousiast van een administratieve functie met diverse verantwoordelijkheden bij een organisatie in Drachten? Reageer dan snel op deze vacature!
€10 per uur
Houd jij er van om groepen mensen te helpen aan een leuke dag vol activiteiten? Ben je niet bang om voor een groep te staan, leiding aan de groep te geven en ze…
€10,49 per uur
Voor onze klant Caparis in Drachten zijn wij op zoek naar Inpakmedewerkers. Vanaf maandag 2 september a.s. Zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers die dagelijks…
Gemeente Hoogezand-Sappemeer
€15,72 per uur
Wij zijn per direct op zoek naar Operators voor in de karton industrie. Voel jij je thuis in de de 5 ploegen diensten- en lijkt de kartonindustrie jou een…
€10 - €13 per uur
Na een goed overleg en opstart in de ochtend met collega’s draai jij de sleutel op de heftruck om, op naar een nieuwe succesvolle dag! Jij bent fysiek in orde.
€2.800 - €3.500 per maand
‘Zitten is het nieuwe roken’ is een term die tegenwoordig veel mensen aanzet om meer te bewegen en gezonder te leven als ze een kantoorbaan hebben.
Is werken in de horeca jouw ding. Kun je goed omgaan met gasten en vind je het leuk om op verschillende tijden te werken? Dan spreekt deze vacature je vast aan.
€13,50 per uur
Jij voelt je als een spin in het web aan de productielijn en jij bent een duizendpoot die het gehele proces in de gaten houdt.
Gemeente Hoogezand-Sappemeer
€15,72 per uur
Ben jij een logistiek medewerker in hart en nieren? Heb jij ervaring met het werken met verschillende pallets? Met behulp van het WMS-systeem scan je de pallet.
€14,88 per uur
Je raakt niet snel van slag wanneer de lampjes van jouw dashboard roodgloeiend staan te knipperen. Op je gemak ga je op onderzoek uit om te zien wat eraan de…