Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Metaal

Pagina 1 van 7.672 vacatures
Traffic & More
Utrecht
€2.200 - €3.200 per maand
Goede arbeidsvoorwaarden, conform cao Metaal en Techniek – Metaalbewerkingsbedrijf. Afspraak is afspraak, is dat ook jouw motto?
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Sittard
€2.814 per maand
Je hebt minimaal een mbo 3-diploma in de richting productie, onderhoud, logistiek, metaal, houtbewerking, textiel, voeding of onderhoud gebouwen en hebt bij…
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Ter Apel +2 plaatsen
€2.814 per maand
Je hebt (minimaal) een mbo 3-diploma in een technische richting — zoals productie, onderhoud, logistiek, metaal, houtbewerking, textiel, voeding of onderhoud…
Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK)
Amsterdam
€2.610 per maand
Heeft praktische en technische kennis en werkervaring (hout, metaal, elektra, sanitair); De Academie voor Theater en Dans (ATD) is een academie van de…
Stracon Metaalwerken
Oss
Een prima marktconforme beloning op basis van de cao Klein Metaal. Ben jij graag het visitekaartje voor een fullservicebedrijf in de metaaltechniek?
In de regio Achterhoek/Enschede, in de divisie Metaal. Ben jij de “master” die we zoeken? Wij zijn op zoek naar jou! De verkoper in hart en ziel.
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Lelystad
€2.814 per maand
Je hebt minimaal een mbo 3-diploma in de richting productie, onderhoud, logistiek, metaal, voeding of onderhoud gebouwen.
€10,75 per uur
Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het grootste metaal recycling bedrijf van Europa. Op je eerste werkdag trek je direct je werkkleding aan.
Hoefnagels Branddeuren
Tilburg
€2.800 - €3.500 per maand
Daarnaast hebben we volgens CAO klein metaal 25 vakantiedagen en 13 adv dagen. Hoefnagels in Tilburg is op zoek naar een hands-on HR Medewerker.
Seed Processing
Nederland
We bieden een salaris conform de CAO Metaal & Techniek. Uitvoeren en coördineren van marketing activiteiten, waaronder het opmaken en bijwerken van…