Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Medewerker Zorg in Haaksbergen

Pagina 1 van 1.222 vacatures
Bij HEMA zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Samen met het leukste en gezelligste team zorg je er elke dag voor dat onze HEMA-klanten op nummer…
Het Assink Lyceum
Haaksbergen
€2.522 - €4.186 per maand
Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring een vergelijkbare functie binnen onderwijs, zorg of overheid; Je bent er voortdurend op gericht consistent P&O-beleid…
Liberein
Enschede
€1.748 - €2.397 per maand
Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Samen een bosje bloemen op de vaas zetten.
Het Assink Lyceum
Haaksbergen
€2.233 - €3.374 per maand
Onze medewerkers typeren zich als mensgericht, ondernemend, inspirerend en ambitieus waarmee we onze missie waarmaken: Ook de context is interessant:
€2.546 per maand
Dat maatwerk geldt ook voor medewerkers. Met elkaar zorg je ervoor dat mensen hun eigen leven kunnen leven. Vacature - (20 - 24 uur p/w). Waar kom je te werken?
Voor ons werkgebied in Enschede zijn wij op zoek naar hospitality medewerkers. Als Hospitality medewerker voer je diverse werkzaamheden uit binnen het Grand…
€2.545 per maand
De Medewerker Veiligheid en Toezicht: Medewerker Veiligheid en Toezicht | Enschede. Van een Medewerker Veiligheid en Toezicht vragen wij het volgende:
Haaksbergen
Als medewerker Expeditie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en klaar maken van orders voor onze PLUS winkels. Je beheerst de Nederlandse taal.
€3.417 per maand
De medewerker salarisadministratie die we zoeken houdt onder andere van: Met zo’n 3.500 medewerkers, verdeeld over 150 kinderdagverblijven, 30 peuterspeelzalen…
Bond3D
Enschede
Minimaal 3 jaar ervaring als Office of HR medewerker; Je bent een belangrijke schakel om er voor te zorgen dat het binnen Bond3D op rolletjes loopt.