Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.988 vacatures
€1.792 - €2.665 per maand
Met 33 medewerkers steriele hulpmiddelen, 6 medewerkers steriele hulpmiddelen in opleiding, 2 administratief medewerkers, 3 logistiek medewerkers en een…
€2.612 - €3.483 per maand
De functie Medewerker Workforce Management. Dat is jouw boeiende taak in het Team WFM als Medewerker Workforce Management. Max € 51.000,- bruto per jaar incl.
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Arnhem
€2.814 per maand
Als administratief medewerker draag jij zorg voor alle administratieve handelingen én ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit daarvan.
Insula Dei Huize Kohlmann
Arnhem
Samen met je collega’s draag je zorg voor een schone en prettige omgeving om in te wonen en werken. Onze bewoners stellen een schone woonomgeving erg op prijs.
Je maakt boeketten en arrangementen en draagt zorg voor een optimale presentatie van de afdeling. Ben jij creatief en heb je ervaring als bloemist?
Medux zorg voor welzijn
Arnhem
Als medewerker speel je daarbij een belangrijke rol. Medewerker Advies Buitendienst die Paul een stuk mobieler maakt. Jouw drive is onze kracht.
Als medewerker zorg en welzijn in de ouderenzorg ben jij iemand die tussen het werk door ook altijd tijd maakt voor een kopje thee of koffie.
€1.703 - €2.534 per maand
De patiënten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze zorg. Om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen, is het verstrekken van een…
En dankzij onze medewerkers zijn wij zo succesvol. Bij Kruidvat hebben we altijd ruimte voor medewerkers die willen doorgroeien. Kom jij ons team versterken?
Radiotherapie groep
Arnhem
Radiotherapiegroep geeft radiotherapeutische zorg aan patiënten met kanker. Van iedere aanstaande medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.