Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Medewerker Zorg in Amsterdam Oost

Pagina 1 van 7.836 vacatures
€1.924 - €3.076 per maand
Medewerker intake en service - basisteams Amsterdam. We zoeken daarom medewerkers die niet alleen de bestaande functie willen uitoefenen, maar ook na een jaar…
Spa Sport Hotel ZUIVER
Amsterdam Zuid
€13,71 per uur
Als medewerker van Spa Sport Hotel Zuiver beschik je over deze competenties. ‘’Als allround medewerker bij de Technische Dienst heb ik een zeer afwisselende…
€3.445 per maand
We dragen ook zorg voor VU-studenten, die begeleiding nodig hebben. Bij SOZ werken ruim 200 medewerkers, verdeeld over zeven afdelingen:
Stichting Spirit
Amsterdam Zuid
€1.915 - €2.708 per maand
Medewerker secretariaat, dit is je uitdaging. De Bascule verleent aan hen psychiatrische zorg. In deze procedure geldt voorrang voor interne medewerkers.
MVGM
Amsterdam
Medewerker Woningverhuur | MVGM Wonen |40 uur. Als Medewerker Woningverhuur heb jij een enorme bijdrage aan hoe snel ze kunnen intrekken.
€2.797 per maand
Wanneer een aanvraag binnenkomt, zorg jij ervoor dat deze op tijd klaarstaat. Pensioenplan bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) met een werkgeversbijdrage…
Als energieke, dienstverlenende en klantgerichte medewerker servicebalie zorg jij voor een vlekkeloze verwerking van binnenkomende aanvragen en verzoeken.
Amsterdam Oost
€3.128 per maand
Met behulp van rapportages en administratieve werkzaamheden zorg je voor overzicht en inzicht. Als Medewerker Business Support ondersteun je het team Storingen…
Een MBO diploma op niveau 4 bij voorkeur in de richting Juridisch medewerker is een pré. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Je verdeelt samen het werk.
Reade
Amsterdam
€2.665 per maand
Wij zoeken een medewerker die samen met een enthousiast team zorgt dat de patiënten van Reade de beste zorg krijgen. Waar kom je te werken?