Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 333 vacatures
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Medewerkers Schoonmaak: Als Medewerker Schoonmaak zorg jij graag voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs) ruimtes en…
In de functie van medewerker hbh ben je voornamelijk zelfstandig aan het werk. Wij zijn voor de wijken Centrum,Alexanderpolder en Kralingen in Rotterdam op zoek…
Als medewerker schoonmaak verricht je schoonmaakwerkzaamheden in het gehele gebouw. De functie van Medewerker schoonmaak is ingeschaald in FWG 15.
Deze functie wordt aangevuld met het plannen en aansturen van de schoonmaak van de hotelkamers, het doen van bestellingen en verder dagelijkse werkzaamheden.
Een aantal jaar ervaring in de schoonmaak; Als Allround Medewerker Housekeeping ben je verantwoordelijk voor het verblijfsgereed maken van de hotelkamers.
€10,94 - €12,49 per uur
Onze medewerkers zijn ‘de beste mensen’. Dat is iedereen die bij CSU in de schoonmaak werkt. Onze medewerkers staan al meer dan 50 jaar in ons middelpunt.
ACW Hoogvliet
Rotterdam Hoogvliet
Wij bieden een salaris conform CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Je bent in het bezit van een vakdiploma schoonmaak, of hebt in elk geval ervaring met…
Een werkomgeving waarin jij als medewerker centraal staat; Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.
Voedselbanken.nl
Rotterdam
Rapportage van schoonmaak van de loods. Hiervoor zijn wij op zoek naar een logistiek administratief medewerker die deze taak op zich kan nemen.
Rotterdam Ahoy
Rotterdam
Werkmethoden, schoonmaak, wetgeving en HACCP. Voor de afdelingen Publiekscatering en Foodcatering zijn wij op zoek naar meerdere medewerkers Catering Services.