vacatures voor Medewerker Schoonmaak in Rilland

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 64 vacatures
Een werkomgeving waarin jij als medewerker centraal staat; Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (is een pré). Ben je méér dan schoonmaker:
Welke werkzaamheden ga je verrichten? Zoals de functietitel al doet vermoeden verricht je graag huishoudelijke werkzaamheden. Een greep uit de werkzaamheden:
Oesterdam
Tholen
Alle gasten die je tegenkomt tijdens het schoonmaken begroeten en korte vragen kunnen beantwoorden. Beschikbaar op de maandagen en vrijdagen.
€1.592 - €2.131 per maand
Je hebt kennis van schoonmaak- en onderhoudsvoorschriften; Je bent werkzaam in de regio Oost (Hulst en omgeving) en komt aan bij je cliënt.
Incentive (winstdeling)regeling voor alle medewerkers; Wij zoeken Allround medewerkers Trampolinepark (oproep). Wat houdt de functie in?
Ben jij die ondernemende medewerker of vrijwilliger 2.0? U drinkt koffie/thee en luncht samen met medewerkster van het restaurant. Neemt dan contact met ons op!
CEVA
Roosendaal
€2.471 - €3.489 per maand
Stuur je medewerker vaktechnisch aan en begeleid je hen waar nodig; Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie waarbij je ook medewerkers hebt…
TWB Thuiszorg met Aandacht
Roosendaal
€10,76 per uur
Je bent een enthousiaste medewerker met een flexibele instelling. TWB Thuiszorg met Aandacht is op zoek naar jou! Wat verwachten wij van jou.
Een salaris volgens de cao voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Beantwoorden van vragen van patiënten, cliënten, bewoners, bezoekers en medewerkers;
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Medewerkers Schoonmaak: Als Medewerker Schoonmaak zorg jij graag voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs) ruimtes en…