Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Medewerker Horeca

Pagina 1 van 9.012 vacatures
Afwisselend en zelfstandig werk, dat heb je zeker als Horeca Medewerker in een ziekenhuis! Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander:
Afwisselend werk, dat heb je zeker als Horeca Medewerker op deze locatie! Het ziekenhuis Rijnstate bestaat uit meerdere horeca punten;
Afwisselend werk, dat heb je zeker als Horeca Medewerker op deze locatie! Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander:
Afwisselend en zelfstandig werk, dat heb je zeker als Horeca Medewerker in een ziekenhuis! Jij hebt een passie voor de horeca. Waarom werken in het ziekenhuis?
€1.748 - €2.397 per maand
Je bent zelfstandig werkzaam binnen de afdeling horeca en regelt alles rondom de horeca op de locatie in de meest brede zin van het woord. Bouw dan met ons mee!
Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: We verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen,…
BCN Utrecht Centraal
Utrecht
€1.747 - €2.013 per maand
Voor onze locatie Utrecht CS zijn wij op zoek naar een horeca medewerker voor 38 uur. Deze functie valt in schaal 3 van de horeca CAO.
Je verricht opruimwerkzaamheden bij de receptie, horeca en in het park; Als Medewerker Attracties & Gastenservice ben je multi-inzetbaar bij onze attracties of…
€2.349 - €3.556 per maand
Wat breng jij mee als Facilitair medewerker? De technische dienst is ook verantwoordelijk voor de voorraadbeheer van de horeca. Daar zijn we trots op!
Dierenrijk
Nuenen
Wij zijn op zoek naar een Medewerker Gastenservice! Als medewerker speel je daarbij een belangrijke rol. Wij vinden onze gasten belangrijk maar wij vinden het…